22.08.2008
 Önerileriniz
 Sitemiz test aşamasındadır, her türlü görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.
 Adınız :
 Öneriniz :
 
    
KİTAP HAKKINDA
Haberler (1)
Etkinlikler (0)
Söyleşiler (0)
Kitap adı : CANIM ACIYOR BABA
Editör : Faruk Duman
Yazar : Deniz Kavukçuoğlu
Dizi : Türk Edebiyatı
Özgün dili : Türkçe
Kitap türü : öykü
ISBN : 975-07-0666-8
Sayfa sayısı : 125
Yayın tarihi : -
Etiket fiyatı : 8,50 YTL
Web fiyatı : 6,38 YTL
Sepete At
Favorilerime Ekle
Akşamüstü karın gelecek, belki o da sevişmek isteyecek. Ne kadar bastırmaya çalışsak da vicdanımız bizi rahat bırakmıyor. Böyle bir günün akşamında, aldatmanın ve cinselliğin hazzını tattıktan sonra senin karına, benim kocama “hayır” dememiz olanaksız, buna vicdan dediğimiz şey elvermeyecek. Onları mutlu edeceğiz, onların mutluluğu bir bakıma bizim birlikte yaşadığımız hazzın verdiği mutluluğun bir uzantısı.

Deniz Kavukçuoğlu’nun yeni kitabı Canım Acıyor Baba, yazarın on üç öyküsünü bir araya getiriyor. Kavukçuoğlu’nun son derece yalın, sıcak bir dili var. Sıradan insanın hayatından alınmış, her biri özel bir gözlem gücü gerektiren bu öyküler kimi yönleriyle buluşuyor: İlk aşkların heyecanı, cinsel deneyimlerin verdiği yürek çarpıntısı, aldatmalar, unutulmaz beraberlikler, akıl yitimleri, vicdan azapları ve insanî arızalar. Elinizden bırakamayacaksınız.
Kitabın birinci bölümünü görüntülemek için tıklayın.


 
Yazarın Can Yayınları'ndaki Diğer Kitapları
"SEN VATAN HAİNİ MİSİN, BABA?" (Yazar)
ALAGEYİK SOKAĞI BİR LİMAN MIYDI? (Yazar)
DENİZ BİTTİ (Yazar)
KOMİK ŞEYLER YAZMAK (Yazar)
YORUMLAR (0)
Henüz bir yorum girilmemiştir. İlk yorum yazan siz olun.
Yorum Ekle
ÜYELİK
Kullanıcı adı:  
Şifre:  
   
Şifremi unuttum   Yeni üye
Onay e-postası ulaşmadı
SİZ BİLİRSİNİZ
Eylül 2008'e kadar soruyu doğru yanıtlayan okurlarımız arasından on kişi Dino Buzatti'nin 'Tanrıyı Gören Köpek' isimli kitabını kazanacaklardır.


''Kalabalıkta yürümek demek, hiçbir zaman başkalarından daha hızlı gidememek yanınızdakilerden geriye düşememek, insan trafiğinin akışını aksatacak bir şey yapamamak demektir. Bu oyunu kurallarına göre oynarsanız, insanlar farkınıza varmazlar'' Kendisini hayatın akışına bırakarak, yazgısının temel bilmecesinin peşine düşen roman kahramını, Paul Auster'ın çarpıcı kurgusuyla ve birbirinden ilginç kararkterleriyle zenginginleştirilmiş bir halde hangi kitabında yer almaktadır.



ETKİNLİKLER
4 Ağustos'taki NotosÖykü toplantısının konusu, "Beklenen Yazar Kim?" (04.08.2008)
Leonis, İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğu’nda tanıtılacak (14.06.2008)
NotosÖykü Okur Toplantıları-1: Okur ile Edebiyat Dergisi (09.06.2008)
Attila Şenkon imza günü (07.06.2008)
"Yazının İzinde Genç Adımlar" söyleşi dizisinin konuğu Özen Yula (07.06.2008)