03.12.2008

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

    
KİTAP HAKKINDA
Haberler (0)
Etkinlikler (0)
Söyleşiler (0)
Kitap adı : TABİAT ANA ANLATIYOR
Resimleyen : Willy Planck
Çeviren : Ayşe Sarısayın
Yazar : Karl Ewald
Dizi : Can Çocuk
Özgün dili : Almanca
Özgün adı : Mutter natur Erzählt
Kitap türü : Çağdaş Dünya Edebiyatı
ISBN : 978-975-07-0098-9
Sayfa sayısı : 192
Yayın tarihi : 2004
Etiket fiyatı : 10,00 YTL
Web fiyatı : 7,50 YTL
Sepete At
Favorilerime Ekle
Bu güzel kitap yirminci yüzyıl boyunca dünya çocuklarının bayılarak okuduğu bir kitap olmuştu. Ülkemiz çocukları da bu kitabı çok sevmişti. O zamanlar Türkiye’de televizyon yoktu. Televizyon olmadığına göre bugün bütün TV kanallarında gösterilen doğa belgesellerinden de kimsenin haberi yoktu. O güzelim belgesellerin olmadığı bir dönemde yazılmış bu kitapta doğadaki yaratıklar konuşuyor. Kendi öykülerini kendi ağızlarından dinleyeceksiniz. Deniz konuşuyor, kayalar konuşuyor, kuyruklu yıldızlar, örümcekler, anemonlar, çekirgeler, solucanlar, leylekler, arılar konuşuyor. Bunlarla da bitmiyor; mikroplar konuşuyor, küstah bir serçe konuşuyor, kraliçe arı konuşuyor, yaşlı bir söğüt ağacı, sis konuşuyor. Bu kitap ülkemizde yıllar önce de çevrilip yayınlanmıştı; adı da Tabiat Ana Anlatıyor idi. Kitabı, yazıldığı dilden yeniden çevirdik, eski çevirisinin anısına yine aynı adı kullandık. Tabiat Ana Anlatıyor’u okuyunca hem eğlenecek, hem de, farkına varmadan, çok şey öğreneceksiniz. Doğanın, hayatın gizleriyle dolu bir kitap.


 
Yazarın Can Yayınları'ndaki Diğer Kitapları
YORUMLAR (0)
Henüz bir yorum girilmemiştir. İlk yorum yazan siz olun.
Yorum Ekle
ÜYELİK
Kullanıcı adı:  
Şifre:  
   
Şifremi unuttum   Yeni üye
Onay e-postası ulaşmadı
SİZ BİLİRSİNİZ
Ocak 2009'a kadar sorumuzu doğru cevaplayan okurlarımızdan on kişiye Paul Auster'ın 'Yalnızlığın Keşfi' isimli kitabı hediye.
Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı 'Issız Adam' filminde adının geçmesiyle tekrar gündeme gelen, ünlü İngiliz yazar Thomas Hardy'nin yazdığı, ilk kez 1873 yılında yayınlanan kitap aşağıdakilerden hangisidir?



ETKİNLİKLER
Hürriyet Yaşar'la "Mart, Eylül ve Öykü" söyleşisi (15.11.2008)
İmza: Nihal Yeğinobalı (09.11.2008)
Söyleşi: '68'in 40. Yılında GÜLÜNÜN SOLDUĞU AKŞAM (08.11.2008)
İmza: Ayşe Sarısayın (08.11.2008)
İmza: Hasan Özkılıç (08.11.2008)
ANKET
İmza günleri hakkında ne düşünüyorsunuz?



ÜYELERİN SEÇTİKLERİ
YÜZYILLIK YALNIZLIK
Gabriel García Márquez
KIRMIZI PAZARTESİ
Gabriel García Márquez
ACI ÇİKOLATA
Laura Esquivel
SİMYACI
Paulo Coelho
YÜREĞİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT
Susanna Tamaro
  Anasayfa   |   Haberler   |   Okur Kulübü   |   Alışveriş   |   İletişim   |   SSS   |   CanÇocuk  
© copyright 2008 Can Yayınları Hukuki Şartlar | Gizlilik İlkesi