10.01.2009

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

    
KİTAP HAKKINDA
Haberler (0)
Etkinlikler (0)
Söyleşiler (0)
Kitap adı : ARKEOLOJİNİN DELİKANLISI MUHİBBE DARGA
Yayına Hazırlayan : Faruk Duman
Yazar : Emine Çaykara
Dizi : Yaşam
Özgün dili : Türkçe
Kitap türü : söyleşi
ISBN : 978-975-07-0902-9
Sayfa sayısı : 369
Yayın tarihi : 2007
Etiket fiyatı : 26,00 YTL
Web fiyatı : 19,50 YTL
Sepete At
Favorilerime Ekle

Pırıl pırıl parlayan gözleri hayata odaklanmıştı; yaşam her ne olursa olsun tadına doyulmaz tatlarla doluydu, öğrenecek ne çok şey vardı... Tüm sağlam ilişkilerde olduğu gibi önce biraz mesafeliydik... birbirimizi tanıdıktan ve birbirimize güvendikten sonra yeni ve son derece keyifli bir kapı açıldı önümüzde. O kapının arkasında her şeyi konuşabildiğiniz bir dost vardı artık. Yaşam enerjisi, disiplini tek kelimeyle müthişti!.. Bağlanmamanız ve peşinden sürüklenmemeniz imkânsızdı!

EMİNE ÇAYKARA

 

Ülkemizin en saygın arkeologlarından Prof. Muhibbe Darga, içten ve sakınmasız yanıtlarıyla tüm bir yaşamını Emine Çaykara’ya anlattı.

Murathan Mungan’ın deyişiyle, “Muhibbe Darga bir Hitit tarihi uzmanı. Ama dilerseniz, her çeşit gerçekliğin katmanlarını açmaya adanmış hayatların macerası diye de okuyabilirsiniz bu kitabı...”
Kitabın birinci bölümünü görüntülemek için tıklayın.


 
Yazarın Can Yayınları'ndaki Diğer Kitapları
YORUMLAR (0)
Henüz bir yorum girilmemiştir. İlk yorum yazan siz olun.
Yorum Ekle
ÜYELİK
Kullanıcı adı:  
Şifre:  
   
Şifremi unuttum   Yeni üye
Onay e-postası ulaşmadı
SİZ BİLİRSİNİZ
Şubat 2009'a kadar cevaplayanların arasından on okura Leonardo Scıascıa'dan Mısır Konseyi isimli kitabı hediye
Dünyaca Ünlü Tatar asıllı balet Rudolf Nureyev'in Sovyet Rusya'sında başlayan, siyasi nedenlerle ülkesinden ayrılarak Avrupa'nın çeşitli şehirlerine, sahnelerine uzanan ve aile özlemiyle geçen çalkantılı hayatının anlatıldığı roman aşağıdakilerden hangisidir?



ETKİNLİKLER
"Roman Yükselirken Öykü Düşüyor Mu?" (18.01.2009)
"Köy Enstitülüler ve Türk Edebiyatı" (17.01.2009)
Panel: "Amida, Eğer Sana Gelemezsem" Romanı Üzerine (17.01.2009)
Mutlu yıllar! (31.12.2008)
Galapera'da Oya Baydar söyleşisi (20.12.2008)
ANKET
Kışın soğuk günlerinde okumayı daha çok tercih ettiğiniz kitaplar hangileridir?



ÜYELERİN SEÇTİKLERİ